Хіти тижня. "Це я так часто приймаю ванну, що не вистачає води на Крим": Українська тележурналістка красиво потролила Кремль (відео)

Новий випуск програми "Вечір" з Яніною Соколовою набрав десятки тисяч переглядів всього за кілька годин після випуску на каналі Уoutube.

Чарівна блогерша в мотлох рознесла пропагандистські постулати Москви і удостоїлася сотень коментарів зі словами щирого захоплення і підтримки, передають Патріоти України.

У четвер, 6 грудня, журналістка Яніна Соколова на своєму каналі в Уoutube опублікувала чергову серію свого "Вечора". На цей раз Яніна зачепила теми, які в останні дні обговорює вся Україна.

У новій програмі Соколової йшлося про перспективи використання зброї масового знищення "миролюбною" Москвою, спійманого на черговий порції брехні російського президента, фейках, які розповсюджуються російськими ЗМІ в зв'язку з введенням військового стану в Україні та інше.

"Це я так часто приймаю ванну, що не вистачає води на Крим. Це я підняла пенсійний вік в Росії і опустила ціни на нафту. Це я зіпсувала геніальний сценарій фільму "Кримський міст. Історія кохання"", - такими словами починає свій блискучий випуск програми талановита українська телеведуча.

Чарівна Яніна отримує слова подяки за роботу над програмами з усіх куточків пострадянського простору. Навіть з Росії, де в української журналістки теж, як з'ясувалося, є чимало шанувальників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...