Хіти тижня. "Це наклеп на доблесні російські спецслужби!": "Коли українські ДРГ захочуть з тобою поговорити - ти дізнаєшся про це першим", - український журналіст ватажку терористів "ДНР"

​Призначений після ліквідації в Донецьку ватажка «ДНР» Олександра Захарченко Денис Пушилін, заявив, що під час останньої зустрічі в столиці Білорусі він підняв питання «діяльності ДРГ в зоні конфлікту».

Денис Пушилін

Як передають Патріоти України з посиланням на терористичні ЗМІ, Пушилін заявив: «У зв'язку з безпрецедентним актом диверсії, в результаті якої був убитий глава Донецької Народної Республіки Олександр Захарченко - підписант Мінських угод - делегація Республіки заявила про необхідність доповнити «шкільне» перемир'я спеціальної мірою контролю - забороною на диверсійну і терористичну діяльність, а також закріпити цю пропозицію письмово». Дана «міра контролю», на думку терористів, повинна припинити діяльність українських диверсійних груп на території обох «республік».

У свою чергу журналіст Юрій Бутусов прокоментував таку заяву терориста, сказавши: «Ну це сильно, звичайно. Адже це чому українські ДРГ раніше лютували? А тому що письмово ніхто їм не забороняв підривати ватажків «ДНР». А якщо заборонять, то що робити, як жити далі? І ось тепер у Пушиліна чомусь ніякої радості від заняття високої посади немає, вигадує щось. Не говорить, як його лихий попередник Захарченко, про перемогу «русского мира» в Україні, про російські танки в Києві і Львові, не дає грізних наказів «ополченню». Не вірить в перемогу - ось і вигадує якісь міфічні українські ДРГ на Донбасі. Сказано ж вам - то не ми, які ваші докази? Хіба можуть якісь там укропи обдурити ФСБ і ГРУ, підривати російську агентуру під охороною фахівців з РФ? Так це наклеп на доблесні російські спецслужби! Мовчав би краще, Пушилін, коли українські ДРГ захочуть з тобою про щось домовлятися - ти дізнаєшся це першим».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...