Хіти тижня. "У Медведева сегодня будет секс": Соцмережу насмішила реакція дружини російського прем'єра на перемогу своєї збірної (фото)

Світлана Медведєва дуже бурхливо відреагувала на забитий форвардом Росії Артемом Дзюбою пенальті наприкінці першого тайму матчу 1/8 фіналу.

Світлана Медведєва. Фото: ТАСС.

Користувачі соцмереж з гумором відреагували на реакцію дружини прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва Світлани на гол російської збірної в ворота Іспанії на Чемпіонаті світу-2018, передають Патріоти України.

На фото видно, що Світлана Медведєва дуже бурхливо відреагувала на забитий форвардом Росії Артемом Дзюбою пенальті наприкінці першого тайму матчу 1/8 фіналу.
Блогер Михайло Голуб на своїй сторінці в Twitter виклав відповідне фото і написав: «У Медведева сегодня будет секс». Користувачі соцмережі із гумором зазначили: «Но только один раз», «Не пугайте его так», «Да она просто ставочку сделала», «Он уснет и все испортит», «Уже спит», «На самом деле мы все сейчас смотрим сон Медведева».



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...