Хіти тижня. "Уютно, как в гавани": Мережу вразили нові фото із центру Ялти

В окупованому Криму на вулицях міст валяються купи сміття, і є проблеми з каналізацією.

Про це свідчать фотографії, опубліковані на сторінці "RoksolanaToday&Крим" Twitter, передають Патріоти України.

"Ялта. Центральна вулиця міста (вул. Київська, колишня ост. Центр, ринок). Магазин знесли, і стало дуже затишно, як у гавані", - сказано в підписі до фото.

В Бахчисарайському районі, судячи з фото, великі проблеми з каналізацією.

"Бахчисарайський р-он. С . Долинне. Ямі більше двох років . Глибина метра два, ширина в три рази більше. Тече каналізація! Запах... він же дух..." – саркастично сказано в підпису.

В коментарях активно обговорюють побачене. Користувачі відзначають, що ситуація Ялта в такому стані знаходиться вже близько місяця. "Жити стає все краще і веселіше", - зазначили в мережі. "Власник магазину погано розмахував прапором, напевно", - припустили в жарт користувачі.

"Тут російський дух, тут Руссю пахне", - пишуть юзери. "Дух російська, марочний, витримка два роки", - додали в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...