Хіти тижня. "Укропи викрадають прямо з поля бою": Бойовики на Донбасі пояснили свої "святкові" втрати

Після рясних пиятик, які супроводжували «розговіння» на Великдень, російські найманці на Донбасі не дорахувалися кількох «братів по розуму».

Приховувати очевидне стає все важче, в тому числі, і перед російськими кураторами, тому «командири на місцях» придумали нову відмовку на старий мотив, - передають Патріоти України з посиланням на групу "Інформаційний спротив".
За оперативними даними групи, бойовики розпускають інформацію про деякі «укропські ДРГ», які «крадуть» їх «товаришів» прямо з поля бою. І роблять вони це не просто так, а таким чином «здають іспит на профпридатність» перед своїми «західними інструкторами». Таким чином «списали», як мінімум, двох «одвухсотившихся» на свята «іхтамнєтов».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...