Хіти тижня. "В ковре замоталась": У мережі підняли на сміх скандальну українську співачку-зрадницю (фото)

Опальну українську співачку Ані Лорак розкритикували численні шанувальники за безглузде вбрання.

Ані Лорак

Так, артистка поділилася з фанами новим фото, на якому зображена в дивному платті, зшитому з чорної тканини, масивно прикрашеної бахромою. Знімок опублікований в Instagram-акаунті співачки, передають Патріоти України.

Вбрання Ані Лорак багато хто визнав позбавленим смаку, а також деякі фанати відзначили, що воно зовні нагадує килим.

"Ви замоталися в килим?" - запитали її фанати, а також додали, що в такій сукні відома артистка нагадує "мокре пташеня".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...