Хіти тижня. Вони ще у 1980-ті по кабаках Ленінграду рок "бацали": Чому Путін ніколи не здасть Мадуро? У мережі знайшли несподівану відповідь (відео)

Версія виглядає цілком правдоподібною. Однак є одне але. У тих двох що зараз успішно валянть свої держави таланту творчого, схоже, ніякого немає: ні в політиці, ні в економіці, ні в співі. Гідні тільки на примноження горя та зла.

Інтернет-користувачі знайшли несподіване пояснення, чому російський президент Володимир Путін так затято підтримує відстороненого від влади президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Ці двоє колись були учасниками одного музичного гурту, веселяться зубоскали, зазначають Патріоти України.

Насправді, звісно, ні, але відео 1987-го року завдяки дотепникам набуває популярності на YouTube.Йдеться про рок-групу "Альянс" та їхню пісню "На заре". На клавішах Олег Парастаєв, він же по сумісництву "венесуельський президент Мадуро". Ну, а в образі ще патлатого "чекіста" - вокаліст Ігор Журавльов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...