Хіти тижня. "Вова стырил": Росіяни виявили номер "інавгураційного лімузину Путіна" на старій іржавій "Волзі" (фото)

Володимир Путін вперше випробував новий лімузин Aurus, зробивши коротку поїздку по території Кремля, але його встигли "спіймати на гарячому".

Стара "Волга" з тими ж номерами, що й лімузин Путіна. Фото: Соцмережі

Користувачі соцмереж знайшли номерні знаки нового вітчизняного президентського лімузина з проекту «Кортеж» на старій «Волзі», фотографія якої була опублікована в інтернеті більше чотирьох років, повідомляють Патріоти України.

Знімок іржавого седана ГАЗ-3110 з реєстраційним знаком «В776УС77» під заднім склом був розміщений на профільному сайті по автономерам в категорії «кинуті автомобілі» в лютому 2014 року.

Номер з тим же поєднанням цифр, букв і регіону видно на кадрах трансляції з інавгурації президента Росії - 7 травня Володимир Путін вперше випробував новий лімузин Aurus, зробивши коротку поїздку по території Кремля від Першого корпусу до Великого Кремлівського палацу.

За словами координатора сайту про держномер о001оо.ru Дмитра Галиновича, після утилізації старої «Волги» ГИБДД могла видати звільнений держномер на вимогу ФСО, якій з тих чи інших причин міг знадобитися номер з 77-м регіоном навіть без певних цифрових або буквених поєднань.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...