Хіти тижня. Впала зі сцени: Скандальна українська співачка-зрадниця зганьбилася в Росії (фото, відео)

Заспівавши кілька рядків, співачка заплуталася в подолі власної спідниці та впала, навіть скрикнувши при цьому.

Фото: viva.uaУкраїнська співачка Віра Брежнєва, яка фактично переїхала жити до Росії, під час одного з виступів у Москві епічно "спалилася", що співає під фонограму, повідомляють Патріоти України.

Концерт "Звезды Русского Радио", на якому стався курйозний інцидент, відбувся 12 квітня у "Крокус Сіті Холі". Спершу на сцену виконавиця вийшла у короткому рожевому платті та виконала пісню "Ты мой человек". Глядачі, до слова, здивувалися, що Віра заспівала тільки одну композицію, тоді як інші артисти виконали кілька своїх хітів.

"Віра така красива, смішна. Зараз вийде на сцену. Але вже в іншій сукні. Просто Віра така співачка, що не може дві пісні співати в одному платті", - сказав ведучий вечора Микола Басков.

Саме другий наряд зіграв з Вірою злий жарт. Співачка з'явилася на сцені в чорному топі та спідниці з пишним подолом. Брежнєва спустилася в зал, щоб виконати композицію "Близкие люди". Заспівавши кілька рядків, співачка заплуталася в подолі власної спідниці та впала, навіть скрикнувши при цьому.

Однак фонограма продовжила звучати, тим самим давши зрозуміти шанувальникам співачки, що вона співає не вживу. Поки глядачі насолоджувалися фанерою, охоронець допоміг Брежнєвій піднятися. Вона продовжила "співати" композицію "Близкие люди" і таки пішла в зал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...