Хіти тижня. "З кабінету Путіна лунали крики, зойки і схлипування", - Береза

В Україні вже кілька днів іронізують над новими санкціями Росії проти громадян і низки компаній.

Народний депутат Борислав Береза придумав іронічну розповідь про реакцію президента РФ Володимира Путіна на провал санкційного удару. Повний текст він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"З кабінету Путіна лунали крики, зойки і схлипування.

- Діма, скажи мені чесно, ти хоч дивився, що ти підписуєш? - кричав Путін на Медведева, який стояв перед ним. - Ти що підписав?

- Папірці, - промекав Медведєв, який пам'ятав, що підписував якісь документи, але не пам'ятав які, тому, що традиційно хотів тоді заснути.

- Папірці? Діма, ти дурень? - сказав раптом Путін спокійним голосом і уважно подивився на Медведєва.

- Ні, я прем'єр-міністр, - відповів Медведєв і зрозумів, що знову ляпнув дурість", - іронізує Береза.

Береза також висміяв дії російських політиків, які поплутали імена і прізвища українських чиновників. Таким чином в списки потрапили люди, які взагалі не мають стосунку ні до бізнесу, ні до політики. Зокрема береза призводить вигаданий діалог Путіна зі своїм радником Владиславом Сурковим.

"У твоєї дитини, Владику, по батькові Владиславович. А у сина Леоніда Черновецького в нашому списку по батькові... Михайлович. Тебе це не дивує?

- Але ж дата народження збігається, - спробував виправдатися Сурков.

- Ти теж дурень? - зацікавлено запитав Путін. - Можеш не відповідати. Це було риторичне питання. Давай далі. Ти навіщо двох Берез вніс?

- Так Скабеева просила за того, який її опустив в ПАРЄ.

- Це зрозуміло. А двох навіщо?

- Ну, щоб напевно. А то одного, але не того, внесемо, і вона знову мені напаскудить на килимок перед кабінетом. А вона така. Уже двічі гадила", - сказано в повідомленні нардепа.

Також Береза не упустив момент, щоб пожартувати над тим, що в новий санкційний список Кремля потрапив власник галереї мистецтв Євген Карась. Його прийняли за повного тезку - лідера націоналістичної організації С14.

"- Що це за історія з Карасями? Я тебе питаю, що за історія? Чому внесли галериста Карася, а не лідера С14 ???

- Ось бачите, Володимир Володимирович, не дарма ми двох Берез внесли. Один з них точно той, хто повинен бути в списку. А з Карасем... Додамо! Обов'язково додамо.

- Додамо? Ти розумієш, що ми всі виглядаємо по-ідіотськи?"- іронізує нардеп.

На момент написання новини його публікація набрала понад 800 лайків і безліч коментарів. Користувачі позитивно оцінили гумор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...