Хіти тижня. Залишилось два шви: Наташа Корольова ледве не втратила око на московському телеканалі

Скандальна співачка, якій заборонено в'їзд в Україну, Наташа Корольова розповіла своїм шанувальникам про страшний випадок, який стався з нею під час зйомок в одній з програм на російському телебаченні.

Так, російська співачка, яка народилася в Києві, повідомила в соцмережі, що отримала травму в передачі «Час обідати» на пропагандистському «Першому телеканалі», передають Патріоти України.

Співачка зазначила, що попросила свого колегу ведучого, російського актора Олександра Олешка, жартома вмочити її обличчям в торт. Ніхто тоді й не згадав, що в десерті залишилися підставки від свічок, і знаменитість наразилася на гострі штирі обличчям.

«Це була її ювілейна програма, і Наташа мені каже: «Слухай, коли з'явиться торт, ти мене туди акуратно вмочи, щоб було ефектно». А там був якийсь штир, тобто свічки прибрали, і там залишилися такі підставки. І Наташа оком потрапила якраз на цей штир», - згадує Олешко.
Відзначається, що співачка тоді отримала серйозні травми. «У мене тепер під цим оком два шви! Це були дві рвані рани, які зашивав пластичний хірург», - зазначила артистка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...