Хіти тижня. "Запад второй год хохочет с его торса": Путін після провалу приховав фото з ополонки

Глава РФ, за повідомленнями його прес-служби, взяв участь у водохресних купаннях у Підмосков'ї, але чомусь без зайвих свідків.

Путін не схотів більше пірнати при свідках. Ілюстрація: ЕРА.

Президент Росії Володимир Путін після провалу минулого року на Водохреща 19 січня цього разу вирішив не афішувати своє купання в ополонці. Про те, що президентський ритуал пройшов приватним чином, розповів журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Володимир Путін занурився в ополонку на Водохреща", – повідомив він, але фото виставив минулорічне. Глава РФ, за повідомленнями його прес-служби, взяв участь у водохресних купаннях у Підмосков'ї.

Російські користувачі розлютилися через те, що момент не був зафіксований. Деякі і зовсім припустили, що їх обманюють. "Від цього торса Захід уже другий рік регоче", "Знову на "Мосфільмі"?", "У минулому році перехрестився зліва на право, насмішив всіх", "Не поліз, бо ліцензії на освячення води у РПЦ немає", – обурюються вони в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...