Хіти тижня. Життєві історії: "Я вагітна!", або Чим обернувся невдалий жарт дівчини над своїм хлопцем (відео)

Дівчина хотіла пожартувати над своїм хлопцем, але вийшло зовсім не весело.

Скріншот з відеоДівчина вирішила розіграти свого хлопця, сказавши, що вагітна, проте він відреагував найменш очікуваним чином. У любовних відносинах має бути місце для гумору і жартів. Ця пара вирішила записувати розіграші один над одним, а потім ділитися ними зі своїми читачами, розповідають Патріоти України.

Але одного разу відео почалося з того, що дівчина повідомила глядачам, що її хлопець останнім часом занадто часто жартував над нею, тому вона хоче відповісти йому тим же.

Жарт, який вона приготувала для бойфренда, починається з того, що вона в дуже хвилюючись розмовляє по телефону зі своєю матір’ю і просить її підтримки в складній ситуації. Ставши випадковим свідком розмови, хлопець нічого не розуміє. Переживаючи, він намагається поговорити зі своєю дівчиною, намагаючись з’ясувати, чи все у неї в порядку. Зрештою, та зізнається, що вагітна від нього, а її мати категорично проти цієї дитини.

Несподівано хлопець каже їй, що вона не може бути вагітною від нього і дуже засмутила його такою новиною. Хоча дівчина і підозрювала, що її бойфренду подібна новина не дуже-то сподобається, однак його настільки явне негативне ставлення її сильно здивувало. Ось що сказав хлопець ультимативною тоном: “Признавайся, чи ти зраджуєш мені з іншим, або це жарт!”

Хоча дівчина продовжувала стверджувати, що жоден з цих двох варіантів не є вірним, її бойфренд категорично відмовлявся їй вірити. Вона не розуміла, чому її хлопець так жорстко зреагував на неї слова. Поки, нарешті, він не зізнався. "Якщо ти вагітна, то тільки від іншого чоловіка, тому що я безплідний".

Це зізнання змусило дівчину втратити дар мови. Вона й гадки не мала, що її бойфренд ніколи не зможе мати дітей, і, мабуть, це був найгірший спосіб дізнатися це. Після цього дівчина тут же підтвердила, що це все ж був жарт, а потім почала його всіляко заспокоювати. Але тільки в кінці відео вона зрозуміла, що, намагаючись пожартувати над своїм бойфрендом, їй знову довелося стати жертвою жорстокого розіграшу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...