Кім Чен Ин ледь не застряг, тестуючи "гордість" автопрому РФ (фото)

LADA Priora виявилася замалою для лідера КНДР. Знаючи образливий характер північнокорейського лідера, такий казус може обернутися гнівом вождя на весь російський автопром, і бізнес в цілому.

Російське авто виявилося замалим для Кім Чен Ина. Фото: соцмережі.

Глава КНДР Кім Чен Ин мало не застряг в російському ВАЗі LADA Priora під час поїздки до військової частини на острові в Жовтому морі. Про це повідомив російський блогер Рустем Адагамов на своїй сторінці в Twiter, передають Патріоти України.

"Тут днями шановний вищий керівник товариш Кім Чен Ин інспектував військову частину 1524 КНА в віддаленому районі на островах у Жовтому морі і потрапив в соцмережі, завдяки фотографіям поїздки на побитій життям ВАЗівській "Пріорі", - написав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...