"Краса - вбиває": Вигляд судді з Рівненщини налякав соцмережі (фото 17,5+)

Деякі коментатори жартують на тему того, що Алла Бандура з Рівненщини - це «реальне обличчя судової системи України».
Одне обличчя судді має вже лякати правопорушника. Фото: соцмережі.

Волонтер Леонід Краснопільський та журналіст Михайло Голуб показали своїм друзям в Facebook фото української судді - увагу привернула незвичайна зовнішність рівненської судді Алли Бандури. Патріоти України також пропонують вам подивитися на суддю та зробити свої висновки.

Фотографія відразу ж «розлетілася» по соцмережах, імідж Алли Бандури збирає неймовірну кількість коментарів: хтось пропонує лякати цією фотографією дітей, що тягають із серванта цукерки, а хтось приходить до висновку, що «совок нас не покидає».

Деякі коментатори жартують на тему того, що Алла Бандура з Рівненщини - це «реальне обличчя судової системи України». Когось розкіш і експресія в стилі Ганни наштовхнула на думку про колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонку, який також любив красу і шик.

Зокрема, один з коментаторів зазначив, що в Україні зі зрозумілих причин не отримує розвиток художнє кіно, адже завдяки деяким українцям «потреба в фільмах жахів, наприклад, відпадає повністю».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...