"Курмаршал следующий": Мережу розсмішив вираз обличчя Захарченка під час церемонії прощання із Мамаєм (фото)

Після прощання тіло бойовика під посиленою охороною доставлять в Осетію, де і відбудуться його похорони.

Мамая вбили, а Захарченко злякався. Фото: соцмережі.

У соцмережі жителі ОРДО виклали фото ватажка "ДНР" на церемонії прощання з ліквідованим бойовиком «Мамаєм». На обличчі Олександра Захарченка застиг неприхований страх, передають Патріоти України.
Донеччани в соцмережах повідомляють, що центр міста перекритий, а на підступах до театру, де проходила церемонія прощання, виставлено охорону. У своїх коментарях до фото люди пишуть: «Студентов в приказном порядке согнали на похороны», «Захарченко понимает, что, как и Мамай, может с**хнуть в любой момент», «Курмаршал следующий», «А Захарченко-то страшно, у него не просто страх, а животный страх. Так смотрят люди, которые понимают, что дни их сочтены», «Очередной „местный шахтер“ ушел на корм червям, на одного фашистского оккупанта на Донбассе стало меньше», «Мамаю, видать, лицо подрихтовали хорошенько, раз гроб открыли», «А георгиевской лентой гроб перекрыли, это чтоб Мамай не вылез».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...