Ляшко зібрався до Трампа на інавгурацію - українці в соцмережах радять брати з собою вила і корову (фото)

Лідер "Радикальної партії", народний депутат Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook написав, що його запросив на інавгурацію нового президента США Дональд Трамп.

Олег Ляшко зізнається, що боїться турбулентності і думає, летіти чи ні. Користувачі по-різному відреагували на пост народного депутата: хтось сприйняв його повідомлення всерйоз, а хтось посміявся над мріями, передають Патріоти України.

Ляшко не тільки повідомив про запрошення Дональда Трампа, а й покликав американського президента на свою майбутню інавгурацію. Нагадаємо, Дональд Трамп офіційно вступить на посаду президента Сполучених Штатів 20 січня цього року.

Такі повідомляння Ляшко викликали здорову хвилю іронії та скептицизму українських користувачів Facebook

Раніше Олег Ляшко писав у Facebook що запропонував Дональду Трампу дружити. Пропозиція він також написав на своїй сторінці в соцмережі. Дивно те що повідомлення він написав українською і на своїй сторінці, а мав би продублювати англійською та на сторінці Трампа в одній із соцмереж.

До слова, президент України Петро Порошенко не їде на інавгурацію американського президента Дональда Трампа. На церемонії взагалі не буде жодного президента з інших країн.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...