"Медсестру застрелили. У пісочниці": Окупанти видали черговий фейк про звірства снайперів ЗСУ на Донбасі

Інколи пропагандисти "ДНР" вигадують такі історії, що доводять поширену про них думку - в тверезу голову таке прийти просто не може.

Селище Трудовські у окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У соцмережі "ВКонтакте" з'явився черговий фейк про українських військовослужбовців, які нібито вбивають мирних жителів заради забави. Про це написав у Twitter "Фашик Донецький", передають Патріоти України.

"З одного з териконів постійно працює снайпер, який стріляє навіть в дитячі пісочниці. У нас люди постійно ходять під прицілом снайпера. Пам'ятаю жінка-медсестра прибирала у себе у дворі, коли пролунав постріл. Вона померла. В день похорону, коли люди йшли з кладовища, український снайпер "зняв" ще одну жінку. А у неї двоє дітей залишилося. Вони просто розважаються", - нібито написала місцева жителька с. Трудовські.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів. "Особливо, коли всі терикони на Трудовських зайняті позиціями дірявих", "Так це все негри, які на сафарі приїжджають", "Якби за брехню господь карав. Смертю", "Саме дурне, що оця куєта таки йде степами-головами!! ще улітку 14го отак собі передавали тії страшилки, что натівці розпочали войну, аби померлих збирати, органи вірізати та до себе вивозити... І ТАКИ Ж БІЛЬШІСТЬ ВІРИТЬ І ДОСІ", "От же ж гади! То медсестер в пісочницях, то монтерів на стовпах, то похоронну процесію... ", "Хунта ж .... Ой, як уже дістали цими розповідями про хлопчиків розіпнутих, бабусь згвалтованих і вбитих "мирних" жителів ... Бачимо ми тут цих "мирних", "Підготовка інфополя для справжніх обстрілів. Це так по-кацапськи, що вже не дивує..", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...