"Міні-Путін": Мережу потішила дівчина із Луганська з "ручним ополченцем" (фото)

Власник мавпочки виявився або недоумкуватим "патріотом республіки", або навпаки - людиною із дуже підступним почуттям гумору, яка про себе сміється із тих, кому сподобався подібний "ополченець".

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Мережу насмішила фото юної дівчини, яка сфотографувалася на території ОРЛО із мавпочкою-бойовиком. Так, в соціальній мережі Twitter один з користувачів опублікував фото і написав: "Юна мешканка "ЛНР"фотографується з ополченцем", передають Патріоти України.

На фото - молода дівчина, одягнена у футболку луганської молодіжної пропагандистської організації «Молода гвардія». При цьому на руках вона тримає маленьку мавпочку в російській військовій формі. Під знімком люди пишуть: «Родила от моторылы?», «по разрезу глаз — бурятка», «та не ополченец это. Просто у Путина, как известно, на всех фотографиях уши разные», «это чеченец, осетин или близкий к ним по крови какой-то братский скотин?», «хмм, это сын или муж?».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...