Нам би їх проблеми: фанатично любляча мати у США подарувала 96 подарунків кожній дитині на Різдво (фото)

Ця мама стала героєм новин на Різдво 2015 року, коли підготувала кожному зі своїх трьох дітей по 87 подарунків.

Тоді цей вчинок викликав хвилю обурення від інших батьків і найчастішим звинуваченням служило те, що вона навмисно балує, і тим самим псує своїх дітей. Однак в на Різдво 2016 року ця ж мама знову стала об'єктом пересудів - цього разу вона купила ще більше подарунків.

У минулому році 36-річна Емма Таппінг (Emma Tapping) витратила на подарунки своїм дітям майже дві тисячі доларів (1 500 фунтів стерлінгів). Скільки пішло на підготовку до Різдва цього року, залишається тільки догадиваться.14-річна Міа, 10-річна Елла і малюк Татум отримають 24 грудня, на католицьке Різдво, кожен по 96 подарунків. «Ось що я люблю на Різдво, так це почуття чарівництва, - каже Емма. - Для мене це час для сім'ї, це можливість побути з тими, кого я люблю і хто любить мене, бачити їхні обличчя, коли я вручаю їм подарунки»

«Звичайно, я перегинаю палицю на Різдво, без сумніву. Багато подарунків, багато їжі, все об'їдаються від пуза і насолоджуються байдикування. Відмінний день. Щороку мої діти отримують приблизно по 85 подарунків кожен. В цьому році трохи більше, приблизно 96 кожному. »І дійсно, за подарунками, які купила Емма для своїх дітей, майже не видно саму ялинку - дерево ледь видніється за величезною горою упакованих в обгортковий папір коробок.

6 грудня Емма опублікувала у себе на сторінці в Facebook фотографії цієї гори подарунків, супроводивши коментарем: «Якщо чесно, я нервую в передчутті. Я так сильно переживала, що навіть опинилася в лікарні, так що, думаю, на Різдво я прийму валіум. Не можу дочекатися своїх діток! »6 грудня Емма опублікувала у себе на сторінці в Facebook фотографії цієї гори подарунків, супроводивши коментарем: «Якщо чесно, я нервую в передчутті. Я так сильно переживала, що навіть опинилася в лікарні, так що, думаю, на Різдво я прийму валіум. Не можу дочекатися своїх діток! »

«Якщо ви мене запитаєте, тішу я своїх дітей, то я відповім, що так - на Різдво я їх ішу. Однак це зовсім не так на протязі всього іншого року. У дітей є все необхідне, шкільна форма, базові речі, але ми не їздимо на канікули за кордон, ми не ходимо за масштабними покупками, просто все, що їм хочеться, вони отримують тільки на Різдво. Ці подарунки - це свого роду справедливість за те, що в інші дні вони не отримують. »

«І зараз мені плювати, що інші думають. Я не збираюся міняти стан речей, якщо це комусь не подобається, то й добре - я не їхня мама. »Як зізналася Емма в минулому році, для неї важливо, щоб всі троє її дітей отримували обов'язково однакову кількість подарунків, навіть якщо це і влітає їй в копієчку. В результаті діти отримують так багато подарунків, що стає справжньою проблемою, де зберігати так багато речей. У одній з дочок Емми досі лежить кілька подарунків, які не розпакованих з минулого Різдва.

Щоб купити все, що Емма запланувала, вона починає робити покупки ще восени. Іноді вона бере з собою в поїздку порожній чемодан, бо знає, що буде назад везти сувеніри для своїх дітей. «Я беру з собою певну суму грошей готівкою і витрачаю їх, поки вони не закінчаться. Таким чином я себе обмежую. »Для бойфренда Емми Різдво - не найлегший період. За його зізнанням, укладати всі ці подарунки - це приблизно так само, як і переїжджати на нове місце.


Джерело


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...