"Навіть техніка не витримує маячню, яку вона верзе": Мережу розсмішив конфуз із Машею Лавровою (відео)

Виступ за трибуною речниці МЗС РФ перервав гучний гул кондиціонера.

Кондиціонер вирішив заглушити Захарову. Фото: скріншот з відео.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова оконфузилась: її виступ за трибуною перервав гучний гул кондиціонера. Чиновниця не змогла продовжити свою доповідь через цей шум і дві хвилини стояла мовчки, телефонуючи комусь на мобільний. Із кумедного відео вже встигли покепкувати у мережі, передають Патріоти України.

"Кондиціонер заглушив Машку Захарову і зірвав їй весь виступ. Навіть техніка не витримує всю ту маячню, яку вона верзе", – пишуть користувачі соцмереж.

Окрім цього, люди помітили, що речниця російського МЗС дуже часто шморгала носом. Це дало людям підстави для жартів про наркотики. "Всі ознаки кокаїнщиці видно. Мабуть, не отримала дозу", – пишуть у Twitter.

Зазначимо, що на ролику можна помітити, як Захарова починає виступ, але майже на самому початку він переривається фоновим шумом працюючого кондиціонера. Пропагандистка нарікає на "технічні неполадки", уточнює, чи чути її, після чого починає користуватися смартфоном і комусь дзвонити.

"Вони ще хочуть впливати на світову політику...Навіть на кондиціонер повпливати не можуть", – додають у мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...