Образа почуттів крадіїв: У РФ поліція шукає людей, які витоптали на снігу напис "воры" (фото)

Невідомі витоптали величезні літери на снігу, яким покритий кремлівський схил, навпроти Центрального стадіону вночі з 23 на 24 січня.

Невідомі витоптали красномовний напис на снігу. Фото: соцмережі.

У російській Казані поліція шукає невідомих, які витоптали в снігу напис "воры" (злодії) під стінами місцевого Кремля, що розвеселило соцмережі. Про це повідомляє Telegram-канал MDK, передають Патріоти України.

"У Казані, біля стін Кремля, хтось витоптали слово "злодії". Через це може бути порушено кримінальну справу. Цікаво за якою статтею? Образа почуттів крадіїв?", - написали там.

Місцеві видання зазначають, що невідомі витоптали величезні літери на снігу, яким покритий кремлівський схил, навпроти Центрального стадіону вночі з 23 на 24 січня. На місце виїжджала слідчо-оперативна група, яка не змогла взяти зразки слідів взуття, оскільки літери вже запорошило снігом. Не допомогли і записи з відеокамер - виявилося, що ця ділянка входить в зону охоплення лише однієї камери, встановленої на Центральному стадіоні. Але через відстань побачити, хто витоптував "воры", виявилося неможливо. Поліція тепер намагається знайти свідків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...