Ось він "руцькій мір": Московській імперіалізм в усій своїй красі (фото)

Священик РПЦ закликав у соцмережах до поділу України

Скріншот поста цього священика пошив у групі Патріоти України єднайтеся користувач Фейсбук Andriy Kondratenko. "Ось для тих хто вважає що росіяни не бажають зла українцям. Це пише священик РПЦ..." - пише він. Українці, в т.ч. російськомовні, не добирають слів коментуючи "висер" цього московського попа. Наводимо найцікавіші коментарі, без цензури і скорочень або як говориться "з пісні слів не викинеш":

Алексей Шапотин "Да видно тупые кацапы так и не могут понять что очень скоро рассия перестане существовать как государство, Трамп не Обама он поставит Путина раком а Китай засадит россии и Путину по самые помидоры."

Алекс Яременко ""

Александр онищенко "Весб этот россейский БРЕД от БЕЗСИЛИЯ СВОЕГО БЕЗСТРАШИЯ!!!

Тарас Бабак "А може вийти і так...

або так

а ще так "

Василь Лазарович "Москалюги вже не знають куди себе діти ,у них під ногами земля горить ,ще трохи і все закінчиться ."

Iuzef Chernopiskyi ""

Тарас Дубовой "Дурень думкою радіє. Так вся кацапія радітиме, доки не помітить, що закрили проект "Росія" ,розпочатий 1718 року."

Владимир Чупрына "Ось вам Україну "

Ivan Kuzemensky "Они так ничего и не поняли что путлер своей агресси вной политикой доведет такую роССию до развала. Запущенный бумеранг войны все равно возвращается."

LaNa Rainbow "якщо поділити рАшу, то вірогідність що ніхто не буде обділений зросте в рази.... Трамп це добре знає бо він бізнесмен сучасний, а тому залишилось дотиснути до повного банкротства ще трішки... далі аукціон))) --таку вдачу тільки дурень не розуміє--на блюдечку подадуть росіяцькі землі, газ, нафту...тайгу....аж до Аляски))))))) Китайці будуть в захваті)))"

Сергей Маныч ""

Андрей Трокай "я хочу пожелать этому писаке следующее:чтобы в недалеком будущем все те народы.которые живут на территории нынешней РСФСР проснулись и стали жить как живут все нормальные цивилизованные люди самостоятельно, свободно не оглядываясь в сторону старшего брата,ну а самой раше(пишу с маленькой буквы сознательно) остаться в тех же границах ,как и в начале ее образования,а именно сама москва до окружной дороги на этом и хватит ей."

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...