Панянка не працює, статків немає, зате багато подорожує: У "детективі" із "кримським викраденням" сина чеського прем'єра спливла білявка з Кривого Рогу (фотофакти)

​Гучний політичний скандал струсонув нещодавно Чехію: син премєр-міністра Андрея Бабіша, Андрей Бабіш-молодший заявив, що торік його примусом вивезли до окупованого Росією Криму, щоби він не зміг свідчити проти батька щодо можливих махінацій із коштами ЄС

Єлизавета з Кривого Рогу - дама серця "викраденого" сина чеського політикаБабіш-старший наполягає, що син страждає на шизофренію, а до Криму їздив добровільно. Але що то був би за детектив, якби в ньому не фігурувала ефектна жінка? І за законами жанру вона таки знайшлася, зазначають Патріоти України. - Така собі рашисточка, Єлизавета з Кривого Рогу (добре, що дитятці великого друга Москви не підсунули хунтобандерівку.-ПУ). Лав-сторі з кримінальним присмаком розказує "Радіо Свобода".

"Мене викрали і вивезли до Криму. Зараз я в Україні у квартирі моєї дівчини. Я побоююсь примусового психологічного втручання. Моєму батьку було потрібно, щоб я зник на час перебігу розслідування щодо "Гнізда лелеки" (фірми, що отримувала дотації з фондів ЄС - ред.), – написав у електронному листі до поліції Андрей Бабіш-молодший.

У своєму викраденні син прем'єра звинуватив росіянина на ім'я Петро Протопопов. Останній же запевняє, що Бабіш їхав із ним із власної волі, більше того, саме йому він буцімто завдячує своїм знайомством із Єлизаветою.

Чеський прем'єр, його син та українка - герої гучного скандалу

Власниця однокімнатної квартири в Кривому Розі офіційно ніколи не працювала, зате часто їздила у подорожі, надаючи перевагу туристичним напрямкам - Туреччина, Єгипет, Емірати. Має 11-річного сина.

У соцмережах Ліза не афішує своїх проросійських поглядів, але й не ховає. Як не ховає й Андрея Бабіша, фото з яким почала постити з осені 2017-го року, і з Криму, і з Кривого Рогу.

На сторінці Лізи в ВКонтакте є чимало фото Андрея

Новий 2018-й рік вони разом зустрічали в Кривому Розі

За даними про перетин кордону, Єлизавета покинула Україну в середині січня 2018 року – вилетіла у напрямку Відня з Києва. А через місяць почала ділитися спільними фото з Андреєм зі Швейцарії. 14-го вересня парочка, теж у Женеві, відзначила рік разом, а ще голуб'ята встигли змотатися до Парижа, звідки українка хвалилася новеньким перснем, схожим на обручку.

Із журналістами говорити через Skype про Бабіша і Протопопова Єлизавета відмовилася. Втім її мама, що лишилася в Кривому Розі, потенційного зятя на фото впізнала.

А тепер голуб'ята разом у Швейцарії

"Казала, що познайомилися на морі. Що вона змусила його в холодну воду зайти, бо він боявся води. Каже, я сама зайшла, ну, і він тоді. Подивився – і зайшов у воду", - виклала вона версію доччиного доленосного знайомства з Бабішем у Криму.

"Їй сказали, що він поважний чоловік і щоб вона подивилася в інтернеті. Вона подивилась, каже: ого, як випало так! Каже, таку посаду тато має! І більше мені нічого не сказала", - додала мама Лізи.

Що ж стосується психічного розладу Андрея, на якому наполягає його батько, то "теща" назвала це "підставою".

Єлизавета познайомилася з Бабішем-молодшим у Криму після того, як його буцімто викрали

Нині телефон Бабіша-молодшого вимкнений, у вайбері він з'являвся онлайн давно, на імейл також не відповів.

Чеська поліція, отримавши лист від сина політика про його викрадення, спершу порушила кримінальне провадження, але згодом закрила. Втім знову відновила в листопаді після викривальних заяв у ЗМІ самого Андрея Бабіша-молодшого щодо мотивів свого батька-прем'єра.

І тепер у них любов... або що?

Чехія після масових протестів і обговорення скандалу в парламенті очікує на результати офіційного розслідування, а ми ж чекатимем завершення історії кохання Андрея та Лізи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...