"Посередине самый умный - глаза закрыл": У мережі висміяли кмітливість вояк Путіна (фото)

Російські військові вважають цілком нормальним розбирати артилерійський снаряд за допомогою сокири і ножа.

"Зелені чоловічки" насправді не дуже розумні. Ілюстрація: соцмережі.

У мережу потрапила фотографія, на якій кілька російських військових розбирають артилерійський снаряд за допомогою сокири і ножа. Відповідне фото опубліковано на Twitter-сторінці блогера під ніком "Фашик Донецький", передають Патріоти України.

На фотографії можна побачити трьох військових, двоє з яких тримають снаряд руками, а третій "прикладається" до нього зі своїми інструментами. "Вгадай країну по фото", - пише блогер.

У коментарях жартують над "кмітливістю" військових. Особливу увагу звернув на себе солдат в центрі, який заплющив очі, ніби це має вберегти його від можливих наслідків такої поведінки зі снарядом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...