Посміхніться: російський карикатурист вчергове посміявся над недо-царем московської недо-імперії (фото)

Російський карикатурист Сергій Йолкін в дотепній карикатурі висміяв передноворічний настрій президента РФ Володимира Путіна.

Карикатуру Йолкіна опублікували на сторінці DW в Facebook.

"На думку Путіна, 2016 рік був особливо вдалим у зовнішній політиці Росії. Сергій Йолкін побачив передноворічний настрій президента так", — наголошується в коментарі до малюнка. На карикатурі Путін, забравшись на табуретку, пропонує Діду Морозу не соромитися та просити, чого хоче.

"Ну а що? Пересварилися з усіма сусідами, від душі напоїли аборигенів бояришником, влаштували парад історичних раритетів (авіаносний крейсер на дровах), втопили парочку літаків. Це успіх, ящитаю", "Вдало бомбочки різні випробували, дружку в Штатах допомогли обратися, забалакали торішній конфлікт на Донеччині, загалом, змогли багато чого безкарно напакостити. Треба в майбутньому році щось ще більш мерзенне придумати. Як би про нас не говорили, найголовніше, щоб говорили", — коментують малюнок користувачі Facebook.

Нагадаємо, у цьому році журнал Forbes назвав Путіна найвпливовішою людиною в світі. Раніше Сергій Йолкін намалював карикатуру про успіхи путінського лобі в Європі.





Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...