Православні скрепи бунтують: на російському селі більше не будуть випускати презервативи

Деякі особливо екзальтовані віряни виступали навіть проти підгузків

Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "33 Губернию".

В селі Боголюбово, що на Росії (Владіміровська область), на заводі відмовилися від виробництва презервативів. Причина – бунт православних вірян, які заявили, що презервативи – це богохульство.

Через це на заводі не випускатимуть презервативи, а місце, яке планувалося під цех контрацептивів, віддали під виробництво підгузків. Хоча, як заявив один із керівників підприємства, "одна з парафіянок в запалі дискусії висловлювала думку, що підгузники можуть погано впливати на здоров'я". Але громада не підтримала цей екзальтований заклик.

Ще раніше, православні села Боголюбове зверталися навіть до патріарха Кирила із вимогою заборонити виробництво "на святому місці":

Пенсіонерка Світлана Смирнова з селища Боголюбово, Володимирської області звернулася в агенцію новин з проханням передати патріарху Московському і всієї Русі Кирилу побажання православних віруючих не допустити відкриття в селищі підприємства з виробництва презервативів.

"Я б попросила нашого патріарха Кирила допомогти нам вирішити цю проблему, щоб не будувалися такі установи, які розтлівають нашу молодь! Щоб заборонили будувати завод з виробництва презервативів в Боголюбово, на такому святому місці, де сама пресвята Богородиця явилася Андрію Боголюбському! Настільки деградували, що завод, створений для будівництва храму Іоакима і Анни, перетворюють в наругу! Отець Кирило! Допоможіть нам вирішити цю проблему, щоб наші діти не розбещувалися в такому місці! Щоб слово "Бог" не зневажалося! Якщо буде налагоджено виробництво презервативів, то на кожному з них буде написано слово "Бог"! Це просто блюзнірство!", - розповіла мешканка Боголюбова.

Пенсіонерка відзначила, що зараз селяни готують звернення і до органів влади. "Ми тільки що дізналися про це і піднімаємо хвилю обурення, тому що небайдужі люди будуть проти! Ми вже звернулися до обласних ЗМІ, зараз пишемо листи до органів влади і збираємо підписи. Якщо дати дитині наркотики, вона стане наркоманом! Якщо дати йому презервативи, він, звичайно, захоче спробувати! Тобто це сприяння деградації наших дітей - нашого майбутнього!".

Скільки саме людей незгодні з виробництвом товарів, поки незрозуміло. У володимирській єпархії РПЦ раніше сказали, що не бачать нічого поганого у відкритті заводу. "Про що говорити, поки підприємство не відкрилося, навіть коли і відкриють виробництво, які можуть бути коментарі?" - сказав секретар володимирський єпархії Євген Ліпатов.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...