Психологічна зброя: Знімок Жириновського з Росії, що налякав долар

У соцмережах попереджають, що людям зі слабкими нервами на оголеного лідера ЛДПР краще не дивитися.

Володимир Жириновський. Фото: соцмережі.

В інтернеті показали приголомшливу фотографію депутата Держдуми Росії Володимира Жириновського, яка, на дотепну думку користувачів соцмереж, здатна вплинути на курс долара. Знімок розмістили користувачі Twitter, передають Патріоти України.

"В Росії зроблено фото, яке здатне налякати навіть долар і викликати його негайне падіння. Психічна зброя", — підписана фотографія. "Спасибі, що не Стас Барецький; Напевно, я загинув: очі заплющу — бачу, Це просто ПЕКЛО!; Пекло все ж відчинилися, тепер можна бачити, що чекає нас після смерті; Жирик показує всю міць російської зброї", — пишуть у коментарях до фото, на якому зображено, як купається Жириновський. Один з користувачів опублікував також фотоколаж, назвавши його Народження депутата.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...