"Пусть черти сварят из меня бульон, пока в раю поют такие с*ки": Протоієрей Чаплін пообіцяв Шнуру пекельні муки, той відповів

Всеволод Чаплін заявив, що таке мистецтво, як у Сергія Шнурова, порушує закон та є аморальним.

Сергій Шнуров не дуже засмутився через обіцяне Чапліним пекло. Фото: "Сплетник".

Протоієрей Російської православної церкви Всеволод Чаплін закликав відомого російського музиканта Сергія Шнурова покаятися. Інакше, зазначив він, співака чекають пекельні муки. Про це пише Говорит Москва, передають Патріоти України.

Чаплін заявив, що таке мистецтво порушує закон. "Шнур робить речі, абсолютно заборонені в публічному просторі. Дозволяє собі нецензурну лайку зі сцени. Це дозволено йому. Чому? Тому що в найвищих кабінетах сидять люди, яким Шнур подобається. Які самі є його типовою аудиторією. Ніде і ніколи не повинно бути мату зі сцени", - сказав протоієрей.

"Деякі бояться, а я прямо скажу, якщо Шнуров не покається та не зміниться, він точно буде в пеклі", - сказав Чаплін. Але, додав він, про анафему не може і йтися. "Він (Шнуров. - Ред.) - не християнин", - сказав Чаплін.

Водночас, музикант уже відповів на скандальну заяву. У своєму Instagram він назвав Чапліна комедіантом."Грає погано, але на сцену лізе. Він, прикриваючись іменем Христа, таку масу наростив в аскезі, не місце займає, а місця", - зазначив музикант.

"Он произнес лицом своим холёным,

Мол ждут меня адические муки.

Пусть черти сварят из меня бульона,

Пока в раю поют такие с*ки", - додав Шнуров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...