"Путінський кіборг-космодесантник" спроба банкіра Путіна стати інвалідом викликала глузування в мережі

Голова російського Сбербанку Герман Греф зробив спробу отримати кредит під виглядом інваліда і при цьому дуже перестарався.

Про це повідомляє сайт російського телеканалу ren.tv.

Голова Сбербанку одягнув костюм і окуляри, що симулюють інвалідність. Герман Греф пройшов процедуру отримання кредиту від видачі талона в чергу до оформлення заявки.

Таким способом Герман Греф спробував перевірити, наскільки Сбербанк адаптований для роботи з людьми з особливими потребами.

Ця акція моментально стала приводом для жартів у соціальних мережах.

Так, Twitter-аккаунт водка и мельдоний вʼїдливо зауважив: "Грефу бы хоть рассказал кто, что в России инвалиды не выглядят как высокотехнологичные киборги-космодесантники."

недруги за бугромон в бронежилете?

Кот-звездочётХлеба нет,зато зрелищ-до хренища.У путенских что,разнарядка на клоунские номера?Ждать теперь приколов от Сечина и Шувалова?

Экономика трубы ‏Пу костюм стерха примерил, но ведь ни кто ему же не сказал, что он больше на дебила, а не на стерха похож. Россия же.

Alexander MansapovSplinter Cell какой-то


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...