"Расставила ноги и считает, что это спорт такой": Захарова зганьбилася новою світлиною із спортзалу

"Зірка міжнародної політики" позувала з широко розставленими ногами із м'ячами для фітнесу на передньому плані.

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

Марія Захарова знову зганьбилася. Так, представник МЗС Росії хотіла похвалитися тим, що іноді відвідує спортзал, але вийшло у неї м'яко кажучи так собі. Фото з'явилося на офіційній сторінці Марії в Instagram, передають Патріоти України.

На фото «зірка міжнародної політики» позує з широко розставленими ногами з м'ячами для фітнесу на передньому плані. Підпис до фотографії прекрасно доповнює всю абсурдність картини: «Между Марсом и Землей — именно такие ощущения испытываю каждый день в 7:30 в спортзале».

Звичайно ж злободенні коментарі не могли обійти стороною цю резонансну подію. Так над фото Захарової неабияк познущалися під постом. «Неудивительно, столько бухать, такие ощущения и появятся. Или аргентинский кокс?» «Мозги не мешало бы подкачать», «Я и раньше подозревал, что вы инопланетянка», «На одном тренажере посидела, потом на другом. И я так делаю», — жартують коментатори.

Більш того, в коментарях був помічений відомий український політолог Олексій Голобуцький: «Маша привычно расставила ноги и считает, что это спорт такой».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...