"Ртутное солнце в двойном очертании": Захарова вразила мережу зізнанням про анексію Криму

Маші Лавровій варто було би замислитися, що подібні знаки можуть передвіщати недобре...

Марія Захарова. Lenta.ru.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова розповіла, що анексія Криму трапилася в той час, коли над Москвою навис ефект гало – оптична ілюзія подвійного сонця. Спогадами вона поділилася в Facebook і нарвалася на глузування користувачів, передають Патріоти України.

"Ніколи не забуду, як у лютому-березні 2014 року регулярно над Москвою можна було помітити ефект галоколи навколо сонця з'являються кола. Побачити таке – не екзотика. Але щоб кожен день протягом кількох тижнів, не можу пригадати", – написала вона.

За словами Захарової, кожен день вона бачила ртутне сонце в подвійному контурі. "Я ніколи більше такого в Москві не спостерігала. Такими я запам'ятала ті дні: тривожні, повні невідворотності, величні. Так трапився Крим", – підсумувала вона.

Безглузда розповідь тут же викликала реакцію в мережі. Так, український політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі написав: "Спікер руссоМЗС Маша Захарова зізналася, що анексія Криму відбувалася в стані глибокого наркотичного сп'яніння".

Користувачі також долучилися до обговорення в коментарях, дивуючись розповіді Захарової. "Тобто, найбільшу підлість у своїй історії ми зробили через вплив сонячного гало? Не думаю, що таке виправдання підійде, коли наш народ постане перед Творцем", "Маріє Володимирівно, не зловживайте! Після двох тижнів галюцинацій, печінка не відновлюється" , "Маріє, ось навіть боженька знаки подавав, не треба цього робити, розуму наберіться", – зіронізували в коментарях.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...