"Щоб не доплюнули?": У "ДНР" повісили пам'ятну дошку Моторолі на недосяжній висоті (фото)

Місце для дошки вибрали над козирком під'їзду, так, що неможливо з землі роздивитися, що на ній зображено.
У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У "ДНР" повісили пам'ятну дошку бойовику Моторолі над під'їздом будинку, де жив терорист. Фото оприлюднив блогер Денис Казанський у Twitter, передають Патріоти України.

"Пам'ятна дошка на будинку, де жив Моторолла. Місце вибрали над козирком під'їзду, так, щоб неможливо було з землі роздивитися, що на ній зображено. Одразу видно, цінують в "ДНР" героїв", - написав він.

У коментарях припускають, що пам'ятну дошку бойовику так повісили, щоб люди не розбили та не глумилися над нею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...