"Україна вам ще покаже бандерову мать!": Російський пропагандист насмішив мережу незвичними погрозами ЄС

Російським пропагандистам постійно доводиться додавати нових персонажів, щоб тримати свою аудиторію "в тонусі". І, здається, відсутність кокаїну з Аргентини не заважає праці їх бурхливій фантазії.
Олексій Пушков. Фото: РІА "Новости".

У Росії продовжують болісно реагувати на поразку “Газпрому” в суперечці з “Нафтогазом”. Російський сенатор Олексій Пушков висловився з приводу розірвання “Газпромом” всіх контрактів з “Нафтогазом”. Він вважає, що Україна ще покаже Європі “бандерову мать”. Про це політик написав на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

“Розірвання контрактів з "Нафтогазом"- абсолютно виправданий і назрілий крок. Такий “покупець”, як нинішня Україна, – це персонаж з нічних кошмарів. Нехай тепер переслідує європейців – і у снах, і наяву. Хотіли Україну? Отримайте. Вона вам ще покаже бандерову мать", – заявив Пушнов.

Користувачі соцмереж активно відреагували на слова російського сенатора. Зокрема, користувачі припустили, що російські чиновники приносять спеціальні довідки, щоб отримати роботу, і отримують наркотики не тільки з Аргентини. Крім того, користувачі зазначають, що російським пропагандистам постійно доводиться додавати нових персонажів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...