Від тамади до мера Ухти: Історія "амбіційного" російського найманця Руського

Мабуть, бути "мером" окупованого Лутугине не так вже й престижно, якщо й палкі адепти квазіреспубліки звідти тікають.

Єгор Руський "Печора". Фото google.com

Єгор Руський (позивний "Печора") в 2014 році опинився на території окупованої Луганщини в період найгарячіших сутичок. Приїхавши до "ЛНР", він відразу вступив до терористичного батальйону "Зоря", який тоді очолював нинішній глава "республіки" Ігор Плотницький. Руський родом із Ухти, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Миротворец".

Після того, як окупанти зайшли до Лутугине, Плотницький призначив російського найманця "мером" цього міста. Проте через деякий час амбіції терориста збільшилися, і тепер Руський балотується в мери рідної Ухти.

Руський вже подав документи до конкурсної комісії, яка має визначити керівника адміністрації муніципальної освіти міського округу Ухти, оскільки мера тут призначають, а не обирають.

3 серпня 2016 року місцеві депутати мають ухвалити рішення щодо нового очільника Ухти.

Про Руського такж відомо, що він був учасником російського вторгнення в Грузію 2008 року, а в юності підробляв на весіллях тамадою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...