Заслужив своє пекло на землі: Януковичу – 66, є що згадати

Якщо забути погане, то можна сміливо заявити: Янукович вмів смішити народ, і його "проффесора" та "Анну Ахметову" не забувають вже кілька років.

Янукович дав багато приводів для жартів. Ілюстрація: соцмережі.

Журналісти згадали найкращі жарти про екс-президента-втікача України Віктора Януковича, якому 9 липня виповнюється 66 років. На сайті видання "depo.ua" опублікували забавні фотоколажі та відео з колишнім президентом, зазначивши, що Янукович вмів смішити народ, і його "проффесора" та "Анну Ахметову" не забувають вже кілька років, передають Патріоти України.

Також користувачів мережі свого часу потішив танець Януковича із заступницею голови Адміністрації президента Іриною Акімовою.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...