''Золото, бл* дь, а не люди!'': Соколова показала, до чого довела "вразливих" росіян казка про ''розп'ятого хлопчика'' (відео)

Подібні пропагандистські історії стали приводом для появи "добровольчих" військ РФ, що "захищають російськомовних братів" в Україні.

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Російські пропагандисти нахабно брешуть і замовчують катастрофічні наслідки своїх фейковий сюжетів. Про це в своїй вечірній програмі заявила українська журналістка Яніна Соколова у відповідь на сюжет "Росії 1" про знаменитого "розп'ятого хлопчика" зі Слов'янська, передають Патріоти України.

"Пам'ятна історія з розп'ятим хлопчиком. Тим не менш, ця історія, що стала приводом для оголошення санкцій, вона привела до якоїсь нової ескалації світових конфліктів, вона привела до якихось наслідків? Ні", - стверджували з блакитних екранів росіяни.

Однак саме ці та подібні пропагандистські історії стали приводом для введення військ РФ, що "захищають російськомовних братів" в Україні. "Звичайно ні, ніяк не вплинула! Ніхто в Росії не повірив в цю історію і не поїхав на Донбас захищати хлопчиків від карателів. Сильно, так? Взагалі розп'ятий хлопчик ні на кого не вплинув. Ні на одну сім'ю: ні в Росії, ні в Україні. Пропаганда – вона така, вбиває людей", - з сарказмом сказала Соколова, показавши сюжет про регулярні російські війська в Україні і про те, як росіянам набридло слухати "які вони погані".

"А ви ж бл*ть такі хороші! Про вас щось неприємне скажеш – ви схопилися за автомат і поїхали вбивати. Золото, а не люди!", - зіронізувала вона і розіграла відповідну сценку зі скривдженим "добровольцем-захисником".

"Че сказали, я погана людина? Де ключі від БТРа?! Все, бля, телефонуй в Ростов, скажи, що я їду і у мене все своє: БТР, автомат, 4 танки, добре, що у мене знижкова карта в "Воєнторзі"! Систему залпового вогню візьму у тещі. А ні бля, вона ж на ній на риболовлю поїхала! "Град" буде післязавтра, линь невчасно пішов, с...ка бендерівська!" - зіграла Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...