Багато хто і не здогадується, що сантехніку можна чистити так - ефективний засіб всього з 2 інгредієнтів видаляє навіть "віковий" бруд (відео)

"Невтомна домогосподарка-експериментатор" Олена Матвєєва розкрила секрет ще одного диво-засобу, яке допомагає прибрати найбрудніший бруд з будь-якої сантехніки. Про нього вона розповіла у своєму youtube-каналі, передають Патріоти України.

«Сумішка з двох інгредієнтів працює на „ура“, прибираючи з сантехніки бруд, розводи, вапняний наліт, а також відбілює, і, найголовніше, видаляє всі не зовсім приємні запахи», — впевнена Олена. Але засіб агресивний, тому потрібно обов'язково використати рукавички.

Для приготування засобу потрібні звичайний 9-процентний оцет та лимонна кислота. Ефективність засобу Олена демонструє на прикладі своєї ванни, яка стала досить забрудненою через відсутність влітку гарячої води. Для приготування засобу знадобиться 1 столова ложка лимонної кислоти та 80 мл оцту.

Наливши інгредієнти в ємність, їх потрібно перемішати, аби лимонна кислота розчинилася. Так як оцет холодний, цей процес проходить не дуже швидко — приблизно, протягом хвилини. Після цього отриману рідину можна залити в пляшечку з розпилювачем або просто нанести губкою на поверхню ванни. Про те, як працює чудо-засіб, дивіться у продовженні відео.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...