Доступні всім! Названо продукти, які пришвидшують схуднення

Якщо ви намагаєтеся схуднути, варто дізнатися, як прискорити процес спалювання жиру. Деякі продукти можуть допомогти вам досягти цілей.Видання eatthis.com опублікувало 15 неймовірних продуктів, які варто додати до свого раціону. Від овочів і фруктів до шоколаду та вина - ці суперфуди зменшать ваші сантиметри на талії, передають Патріоти України.

Авокадо

Цей фрукт містить корисні мононасичені жири, які сприяють зниженню ваги. Дослідження в Nutrition Journal показали, що учасники, які вживали половину авокадо під час обіду, відчували ситість на довший час і менше піддавалися спокусам перекусити.

Чорниця

Цей фрукт багатий антиоксидантами. Дослідження в Journal of Medicinal Food підтвердили, що антиоксидантні плоди можуть зменшити об’єм абдомінального жиру, тригліцеридів і загальну масу тіла. Чорницю чудово додавати до вівсянки, йогурту або просто вживати як перекус.

Червоний виноград

Червоний виноград містить ресвератрол, який зменшує накопичення жиру та сприяє його розщепленню. Тож чим більше ви його їстимете, тим швидше зможете позбутися зайвого жиру.

Червоне вино

Схожі переваги має і червоне вино, виготовлене з червоного винограду. Помірне вживання може бути корисним для зменшення жирових відкладень.

Лісові горіхи

Ці горіхи є відмінним джерелом мононасичених жирів та мають протизапальні властивості. Краще вживати їх у натуральному вигляді, а не в формах, що містять цукор, як у Nutella.

Кориця

Додайте корицю до вівсянки або смузі. Вона містить коричний альдегід, який може підвищити метаболізм і сприяти зменшенню жирових клітин.

Солодка картопля

Цей овоч насичує надовго і зменшує тягу до перекусів. Картопля також багата каротиноїдами, які покращують вагу та зменшують жир.

Квасоля

Вона наповнена білком та клітковиною, і дослідження показали, що вживання чотирьох порцій квасолі на тиждень може прискорити процес схуднення.

Зелений чай

Вживання зеленого чаю допомагає зменшити жирові клітини і прискорити їх спалювання. Дослідження показали, що чоловіки, які пили екстракт зеленого чаю перед тренуваннями, спалювали більше жиру.

Грецький йогурт

Цей йогурт є не тільки джерелом білка, але також містить амінокислоту фенілаланін, яка зменшує апетит, впливаючи на мозок і кишечник.

Темний шоколад

Дослідження в Університеті штату Луїзіана показали, що шоколад може активувати виробництво жирних кислот, які допомагають спалювати жир.

Помідори

Вас може зацікавити:"Це принесе користь світу": Сі Цзиньпін заявив, що Китай хоче бути "другом і партнером" США

Вас може зацікавити:У багатьох містах України зникли горобці: чому орнітологи б'ють на сполох

За даними досліджень, помідори активують ДНК, яка сприяє спалюванню жиру.

Шпинат

Цей листовий овоч забезпечує не тільки білок, але й тилакоїди, які знижують вагу і допомагають відчувати ситість.

Гострий перець

Дослідження з Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі показали, що вживання гострого перцю може підвищити кількість спалених калорій.

Гранат

Цей фрукт сприяє швидкому спалюванню жиру, як показали дослідження в Міжнародному журналі ожиріння, що виявили його позитивний вплив на зменшення абдомінального жиру.

Включивши ці продукти в своє меню, ви можете помітно покращити свої результати у боротьбі із зайвою вагою.

Ви будете вражені! Як перегляд телевізора впливає на ризик деменції

середа, 16 жовтень 2024, 12:05

Деменція — це серйозний стан, який характеризується постійним занепадом когнітивних функцій, що призводить до проблем з пам'яттю, змінами в поведінці та навіть рухливості, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Видання Daily Record розповіло, ...

Зміцнює серце та підтримує імунну систему: Названо ягоду, яка подовжує життя

середа, 16 жовтень 2024, 10:56

Включіть чорницю до свого раціону для підтримки довголіття та щасливого життя. Ця невелика ягода має потужні переваги для здоров’я завдяки антиоксидантам, яких у чорниці значно більше, у порівнянні з іншими їх джерелами, передають Патріоти України. Так...