Не завжди страви з квасолі виходять смачними. Найчастіше це пов’язано з відмовою від замочування бобових, передають Патріоти України.
Багато молодих господарок не в курсі про користь цієї кулінарної процедури.
Проте наші бабусі знали, що замочувати квасолю потрібно для покращення смаку страви та запобігання її переходу в стан «пюре».
Втім, не все так просто. Виконувати цю дію потрібно правильно.
Варто знати найбільш поширені помилки, щоб не повторювати їх.
Неправильна тривалість процедури
Квасоля повинна бути у воді досить довго – 8-10 годин. Але в жодному разі не більше 12 годин.
Можна зменшити тривалість процедури до 6 годин. Для цього у воду потрібно додати чайну ложку соди.
Неправильний час
Багато господарок вважають: бобові зручно замочити ввечері, щоб уранці їх уже можна було готувати.
Проте досвідчені кулінари намагаються не економити час і проводять процедуру вдень.
І цей підхід має серйозну перевагу: з’являється можливість зливати рідину і додавати свіжу воду.
Використання тієї ж води
Після завершення процедури замочування воду, в якій були бобові, слід вилити в раковину.
Використовувати її для варіння вже не можна, інакше до страви можуть потрапити небезпечні сполуки.
Іноді важко зрозуміти, як ваші почуття сприймають інші. Цей тест допоможе з’ясувати, який стиль любові притаманний саме вам. Просто оберіть одну з п’яти карт, яка найкраще вас описує, - і прочитайте результат. Не обмірковуйте занадто довго - довіртеся ...
М’язи ростуть не лише завдяки вправам, а й завдяки правильному харчуванню. Те, що ми кладемо на тарілку, може або допомогти досягти результатів, або звести нанівець усі зусилля в тренажерному залі, передають Патріоти України. Деякі продукти запускають ...