Огородникам на замітку: Як правильно поливати огірки, щоб вони добре росли й не гірчили

Огірки - культура популярна, але всі знають, що іноді плоди гірчать. Причина проста - неправильний полив. А скільки ж води потрібно огіркам - знає городниця Раїса Поймало, передають Патріоти України.

«Молодим сходам до цвітіння достатньо 4−5 літрів на квадратний метр раз на 2−3 дні, залежно від погоди. Під час цвітіння потрібно 10−12 літрів на квадратний метр, із частотою поливу — раз на 3 дні. У період плодоношення — 12−13 літрів на квадратний метр. У спеку із суховіями потрібен щоденний полив.

У теплиці правила поливу мало відрізняються. У сонячну погоду, коли теплиця сильно прогрівається, потрібно щоденне зволоження ґрунту. Важливо робити все вчасно: до цвітіння поливати вранці, у період плодоношення — увечері, коли сонце близько до горизонту. Оптимальна температура води +21−25 градусів, мінімальна +12 градусів. Перевірте вологість ґрунту перед поливом, перезволоження може викликати загнивання коріння!"

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...