Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти України.
Достатньо ввести лише кілька компонентів для того, щоб страва була досконалою, як в ресторані та смачною.
Різні варіанти паприки
Паприка славиться тим, що має приємний смак, який ідеально поєднується з картоплею. До того ж, з цією спецією страва не буде надто гострою.
Наприклад, копчена паприка може стати вашим фірмовим секретом при приготуванні смаженої картоплі ресторанного рівня.
Куркума
Багато професійних кухарів додають куркуму під час смаження картоплі з однією метою – надати страві неймовірно апетитного відтінку.
Ця спеція дійсно здатна рівномірно забарвити коренеплід, завдяки чому він красиво виглядає на тарілці.
До того ж, у куркуми чудові смакові якості, які чудово поєднуються з будь-якими овочами.
Цукор
Для багатьох цей компонент є несподіваним, оскільки цукор нам звичніше бачити у складі випічки та інших десертів.
Звичний нам цукор може стати природним підсилювачем смаку, завдяки чому картопля стане неймовірно якісною.
Одної щіпки на стандартну порцію смаженої картоплі буде цілком достатньо.
Здоров’я і молодість організму залежать не лише від способу життя, а й від харчування. Дорогі добавки та косметичні процедури не завжди дають бажаний результат, водночас звичайні доступні фрукти можуть стати справжнім еліксиром молодості. Лікарі та діє...
З таким великим вибором, як у сучасних магазинах, власникам собак може бути важко зрозуміти, які ласощі насправді корисні, а які можуть бути навіть небезпечними, передають Патріоти України. Адам Спайві, директор і головний дресирувальник компанії South...