Родина буде у захваті! Так ви точно не запікали свинячу вирізку - смак приємно вразить

Для того, щоб запечена свиняча вирізка вийшла м'якою - вам знадобиться один простий інгредієнт. А саме - вершкове масло. Ним потрібно змастити фольгу, передають Патріоти України.

Ідея приготування м'якої свинячої вирізки в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Білінської (oxana_bil) в Instagram. Загалом для страви вам знадобиться всього 3 інгредієнти.

Інгредієнти:

  • 650 г вирізки свинини
  • 100 г масла (м’яке)
  • спеції: сіль, паприка, сухий часник, суміш для буженини

Спосіб приготування:

1. Вирізку свинини помити та почистити.

2. Мʼяке вершкове масло добре змішати зі спеціями.

3. Викласти декілька шарів фольги.

4. Останній змастити маслом зі спеціями.

5. Покласти вирізку та міцно загорнути.

6. Випікати за температури 210 градусів 60 хвилини.

7. Дати ще постояти у фользі.

8. Розгорнути, нарізати і полити залишками соку.

Плями від сонцезахисного крему зникають за допомогою одного несподіваного засобу - і це не сода

п’ятниця, 11 липень 2025, 16:49

Британська експертка з прибирання Ліндсі Кромбі, відома як "Queen of Clean", поділилася топовими порадами, як легко позбутися жирних плям від сонцезахисного крему - особливо актуально влітку. Найбільше її здивували плями, з якими звертаються найчастіше...

Експерт з поведінки собак назвала ключові ознаки того, що ваш пес вас любить

п’ятниця, 11 липень 2025, 16:08

Можна багатьма способами показати своєму улюбленцю любов - від улюблених ласощів до тривалих прогулянок і обіймів. Але як зрозуміти, чи відчуває ваш собака те саме? Експерт з поведінки тварин поділився п’ятьма основними ознаками справжньої собачої любо...