Родина буде у захваті! Так ви точно не запікали свинячу вирізку - смак приємно вразить

Для того, щоб запечена свиняча вирізка вийшла м'якою - вам знадобиться один простий інгредієнт. А саме - вершкове масло. Ним потрібно змастити фольгу, передають Патріоти України.

Ідея приготування м'якої свинячої вирізки в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Білінської (oxana_bil) в Instagram. Загалом для страви вам знадобиться всього 3 інгредієнти.

Інгредієнти:

  • 650 г вирізки свинини
  • 100 г масла (м’яке)
  • спеції: сіль, паприка, сухий часник, суміш для буженини

Спосіб приготування:

1. Вирізку свинини помити та почистити.

2. Мʼяке вершкове масло добре змішати зі спеціями.

3. Викласти декілька шарів фольги.

4. Останній змастити маслом зі спеціями.

5. Покласти вирізку та міцно загорнути.

6. Випікати за температури 210 градусів 60 хвилини.

7. Дати ще постояти у фользі.

8. Розгорнути, нарізати і полити залишками соку.

Сметана якої жирності найкорисніша - пояснюють дієтологи

п’ятниця, 7 листопад 2025, 8:44

Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...

А ви це знали? Фрукти, що спалюють жир - ось як їх правильно поєднувати між собою

п’ятниця, 7 листопад 2025, 7:44

Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...