Для того, щоб запечена свиняча вирізка вийшла м'якою - вам знадобиться один простий інгредієнт. А саме - вершкове масло. Ним потрібно змастити фольгу, передають Патріоти України.
Ідея приготування м'якої свинячої вирізки в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Білінської (oxana_bil) в Instagram. Загалом для страви вам знадобиться всього 3 інгредієнти.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Вирізку свинини помити та почистити.
2. Мʼяке вершкове масло добре змішати зі спеціями.
3. Викласти декілька шарів фольги.
4. Останній змастити маслом зі спеціями.
5. Покласти вирізку та міцно загорнути.
6. Випікати за температури 210 градусів 60 хвилини.
7. Дати ще постояти у фользі.
8. Розгорнути, нарізати і полити залишками соку.
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...
Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...