Родина буде у захваті! Так ви точно не запікали свинячу вирізку - смак приємно вразить

Для того, щоб запечена свиняча вирізка вийшла м'якою - вам знадобиться один простий інгредієнт. А саме - вершкове масло. Ним потрібно змастити фольгу, передають Патріоти України.

Ідея приготування м'якої свинячої вирізки в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Білінської (oxana_bil) в Instagram. Загалом для страви вам знадобиться всього 3 інгредієнти.

Інгредієнти:

  • 650 г вирізки свинини
  • 100 г масла (м’яке)
  • спеції: сіль, паприка, сухий часник, суміш для буженини

Спосіб приготування:

1. Вирізку свинини помити та почистити.

2. Мʼяке вершкове масло добре змішати зі спеціями.

3. Викласти декілька шарів фольги.

4. Останній змастити маслом зі спеціями.

5. Покласти вирізку та міцно загорнути.

6. Випікати за температури 210 градусів 60 хвилини.

7. Дати ще постояти у фользі.

8. Розгорнути, нарізати і полити залишками соку.

Не ігноруйте! Чому не можна вмикати посудомийну чи пральну машину на ніч

п’ятниця, 26 грудень 2025, 11:45

Пожежні служби застерігають домогосподарства від небезпечної звички вмикати пральні та посудомийні машини на ніч, особливо у період різдвяних свят, коли побутова техніка працює значно інтенсивніше, передають Патріоти України. Про це повідомило видання ...

Коли насправді солити воду для пасти - кулінари розкрили секрет

п’ятниця, 26 грудень 2025, 11:11

Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...