Для того, щоб запечена свиняча вирізка вийшла м'якою - вам знадобиться один простий інгредієнт. А саме - вершкове масло. Ним потрібно змастити фольгу, передають Патріоти України.
Ідея приготування м'якої свинячої вирізки в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Білінської (oxana_bil) в Instagram. Загалом для страви вам знадобиться всього 3 інгредієнти.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Вирізку свинини помити та почистити.
2. Мʼяке вершкове масло добре змішати зі спеціями.
3. Викласти декілька шарів фольги.
4. Останній змастити маслом зі спеціями.
5. Покласти вирізку та міцно загорнути.
6. Випікати за температури 210 градусів 60 хвилини.
7. Дати ще постояти у фользі.
8. Розгорнути, нарізати і полити залишками соку.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...