Це дійсно працює! Народний метод боротьби з колорадським жуком - замість збирання вручну

Городники знають, що з екологічних способів 100% результат дасть ручне збирання жука з картоплі. Але цей процес забирає чимало часу та сили, а спина після великих грядок “дякую” не скаже. Є перевірений спосіб народний, який теж абсолютно знищить жуків, передають Патріоти України.

Подробиці

Він полягає у тому, щоб зробити натуральний розчин, а саме з води та гірчиці. Щоб завтра заколотити 20 л у відрі, треба сьогодні 1 л води розбавити з 4 ст. л. сухої гірчиці. пів доби або ніч постоїть розчин і може розводити.

Картопляні кущі треба рясно збризкати. Бажано у першій половині дня. Ефективно засіб працює, коли жук молодий, проте і старий, якщо не гине, то “кочує”. Ефект гірчиці довго залишається на картоплинні.

Якщо у вас нема пульверизатора, то можна просто віником звичайним змочити. До речі, ним і жука легко у відро збити одночасно.Городники знають, що з екологічних способів 100% результат дасть ручне збирання жука з картоплі. Але цей процес забирає чимало часу та сили, а спина після великих грядок “дякую” не скаже. Є перевірений спосіб народний, який теж абсолютно знищить жуків.

Подробиці

Він полягає у тому, щоб зробити натуральний розчин, а саме з води та гірчиці. Щоб завтра заколотити 20 л у відрі, треба сьогодні 1 л води розбавити з 4 ст. л. сухої гірчиці. пів доби або ніч постоїть розчин і може розводити.

Картопляні кущі треба рясно збризкати. Бажано у першій половині дня. Ефективно засіб працює, коли жук молодий, проте і старий, якщо не гине, то “кочує”. Ефект гірчиці довго залишається на картоплинні. Якщо у вас нема пульверизатора, то можна просто віником звичайним змочити. До речі, ним і жука легко у відро збити одночасно.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...