Жодних проблем! Як швидко зварити квасолю - поради досвідчених господинь

У квасолі міститься білок, який необхідний людському організмові. Цим продуктом можна замінити м’ясо. Багато хто не знає, як швидко зварити квасолю, тому не люблять її використовувати. У подробицях читайте поради досвідчених господинь, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть 1 склянку квасолі, гарно промийте і залийте 3 склянками води. Поставте каструлю на плиту і почекайте, щоб закипіла.

Після того, як закипить, злийте воду і гарно промийте квасолю. Потім знову залийте водою, доведіть до кипіння, додайте цукру. На 1 літр води треба брати 1 столову ложку.

З цукром проваріть квасолю ще 30 хвилин. Час приготування залежить від сорту бобових. Червона квасоля вариться швидше, ніж біла.

Також можна прискорити процес приготування бобових за допомогою харчової соди. Залийте квасолю водою, а після того, як закипить, додайте пів чайної ложки соди та варіть протягом 1 години.

Джерело: ПростоВей

Ви будете вражені! Як перегляд телевізора впливає на ризик деменції

середа, 16 жовтень 2024, 12:05

Деменція — це серйозний стан, який характеризується постійним занепадом когнітивних функцій, що призводить до проблем з пам'яттю, змінами в поведінці та навіть рухливості, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Видання Daily Record розповіло, ...

Зміцнює серце та підтримує імунну систему: Названо ягоду, яка подовжує життя

середа, 16 жовтень 2024, 10:56

Включіть чорницю до свого раціону для підтримки довголіття та щасливого життя. Ця невелика ягода має потужні переваги для здоров’я завдяки антиоксидантам, яких у чорниці значно більше, у порівнянні з іншими їх джерелами, передають Патріоти України. Так...