У квасолі міститься білок, який необхідний людському організмові. Цим продуктом можна замінити м’ясо. Багато хто не знає, як швидко зварити квасолю, тому не люблять її використовувати. У подробицях читайте поради досвідчених господинь, передають Патріоти України.
Візьміть 1 склянку квасолі, гарно промийте і залийте 3 склянками води. Поставте каструлю на плиту і почекайте, щоб закипіла.
Після того, як закипить, злийте воду і гарно промийте квасолю. Потім знову залийте водою, доведіть до кипіння, додайте цукру. На 1 літр води треба брати 1 столову ложку.
З цукром проваріть квасолю ще 30 хвилин. Час приготування залежить від сорту бобових. Червона квасоля вариться швидше, ніж біла.
Також можна прискорити процес приготування бобових за допомогою харчової соди. Залийте квасолю водою, а після того, як закипить, додайте пів чайної ложки соди та варіть протягом 1 години.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...