
У квасолі міститься білок, який необхідний людському організмові. Цим продуктом можна замінити м’ясо. Багато хто не знає, як швидко зварити квасолю, тому не люблять її використовувати. У подробицях читайте поради досвідчених господинь, передають Патріоти України.
Візьміть 1 склянку квасолі, гарно промийте і залийте 3 склянками води. Поставте каструлю на плиту і почекайте, щоб закипіла.
Після того, як закипить, злийте воду і гарно промийте квасолю. Потім знову залийте водою, доведіть до кипіння, додайте цукру. На 1 літр води треба брати 1 столову ложку.
З цукром проваріть квасолю ще 30 хвилин. Час приготування залежить від сорту бобових. Червона квасоля вариться швидше, ніж біла.
Також можна прискорити процес приготування бобових за допомогою харчової соди. Залийте квасолю водою, а після того, як закипить, додайте пів чайної ложки соди та варіть протягом 1 години.
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...