У квасолі міститься білок, який необхідний людському організмові. Цим продуктом можна замінити м’ясо. Багато хто не знає, як швидко зварити квасолю, тому не люблять її використовувати. У подробицях читайте поради досвідчених господинь, передають Патріоти України.
Візьміть 1 склянку квасолі, гарно промийте і залийте 3 склянками води. Поставте каструлю на плиту і почекайте, щоб закипіла.
Після того, як закипить, злийте воду і гарно промийте квасолю. Потім знову залийте водою, доведіть до кипіння, додайте цукру. На 1 літр води треба брати 1 столову ложку.
З цукром проваріть квасолю ще 30 хвилин. Час приготування залежить від сорту бобових. Червона квасоля вариться швидше, ніж біла.
Також можна прискорити процес приготування бобових за допомогою харчової соди. Залийте квасолю водою, а після того, як закипить, додайте пів чайної ложки соди та варіть протягом 1 години.
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...