Сучасні господині вважають, що котлети із хлібом – це пережиток минулого, передають Патріоти України.
Батон, замочений у молоці, змішували з м’ясом, щоб збільшити кількість фаршу та зробити котлети більш пишними.
У їдальнях такі котлети на смак нагадували більше хлібні, ніж м’ясні.
Сьогодні все більше господинь замість батона додають картоплю, моркву, капусту, кабачок чи пластівці, щоб поліпшити смак котлет.
Можна додати крохмаль, який також справляється з роллю хліба.
Особливо хороші котлети з тертою картоплею.
Картопля робить фарш м’яким і соковитим, ліпити котлети з такого фаршу в задоволення.
З батоном котлети не виходять такими м’якими, як з картоплею.
Та й за смаком вони набагато ніжніші за «хлібні».
складові
Приготування
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до золотистої скоринки.
Цибулю можна карамелізувати, протушивши її в бальзамічному оцті. Котлети вийдуть солодкуватими.
Додаємо цибулю, терту картоплю, яйце сіль та перець у фарш, змішуємо інгредієнти.
Формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки і дотушуємо 10 хвилин під закритою кришкою.
Страва готова!
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...
Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України. Форма – 18 см. У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендер...