
Сучасні господині вважають, що котлети із хлібом – це пережиток минулого, передають Патріоти України.
Батон, замочений у молоці, змішували з м’ясом, щоб збільшити кількість фаршу та зробити котлети більш пишними.
У їдальнях такі котлети на смак нагадували більше хлібні, ніж м’ясні.
Сьогодні все більше господинь замість батона додають картоплю, моркву, капусту, кабачок чи пластівці, щоб поліпшити смак котлет.
Можна додати крохмаль, який також справляється з роллю хліба.
Особливо хороші котлети з тертою картоплею.
Картопля робить фарш м’яким і соковитим, ліпити котлети з такого фаршу в задоволення.
З батоном котлети не виходять такими м’якими, як з картоплею.
Та й за смаком вони набагато ніжніші за «хлібні».
складові
Приготування
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до золотистої скоринки.
Цибулю можна карамелізувати, протушивши її в бальзамічному оцті. Котлети вийдуть солодкуватими.
Додаємо цибулю, терту картоплю, яйце сіль та перець у фарш, змішуємо інгредієнти.
Формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки і дотушуємо 10 хвилин під закритою кришкою.
Страва готова!
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...