Смачні та апетитні домашні котлети подобаються багатьом. Чи хтось відмовиться від порції пишних і соковитих котлет з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України.
Смак улюбленої страви залежить від якості основного інгредієнта – фаршу. Фарш готують з будь-якого м’яса, але особливо м’якими та смачними виходять котлетки з курячого філе, якщо їх правильно посмажити.
Здавалося б, такий простий процес не потребує особливих навичок, але й у цій справі є свої нюанси. Котлети викладають на добре розігріту сковорідку і смажать на олії на сильному вогні до рум’яної скоринки з одного і з іншого боку. Не варто викладати котлети надто близько одну до одної, інакше їх буде складно перевертати.
Панірування котлет
Традиційно котлети потрібно добре обваляти в борошні або панірувальних сухарях. Обов’язково паніруються котлети пожежні, кордон блю, шніцель. Котлети можна робити як у паніровці, так і без неї. Панірування теж може бути різним: готове магазинне з хліба, темне – з домашнього чорного хліба зі спеціями.
Панірування не знадобиться для бургера, печінкових котлет. Якщо до котлет додають манку або борошно, то панірування точно не потрібне.Смачні та апетитні домашні котлети подобаються багатьом. Чи хтось відмовиться від порції пишних і соковитих котлет з хрусткою скоринкою.
Смак улюбленої страви залежить від якості основного інгредієнта – фаршу. Фарш готують з будь-якого м’яса, але особливо м’якими та смачними виходять котлетки з курячого філе, якщо їх правильно посмажити.
Здавалося б, такий простий процес не потребує особливих навичок, але й у цій справі є свої нюанси. Котлети викладають на добре розігріту сковорідку і смажать на олії на сильному вогні до рум’яної скоринки з одного і з іншого боку. Не варто викладати котлети надто близько одну до одної, інакше їх буде складно перевертати.
Панірування котлет
Традиційно котлети потрібно добре обваляти в борошні або панірувальних сухарях. Обов’язково паніруються котлети пожежні, кордон блю, шніцель.
Котлети можна робити як у паніровці, так і без неї. Панірування теж може бути різним: готове магазинне з хліба, темне – з домашнього чорного хліба зі спеціями. Панірування не знадобиться для бургера, печінкових котлет. Якщо до котлет додають манку або борошно, то панірування точно не потрібне.
Здоров’я і молодість організму залежать не лише від способу життя, а й від харчування. Дорогі добавки та косметичні процедури не завжди дають бажаний результат, водночас звичайні доступні фрукти можуть стати справжнім еліксиром молодості. Лікарі та діє...
Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...