
На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона. Більшість кулінарів-початківців не розуміють сенс даної дії. Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, коли потрібно прибрати неприємні смаки та запахи. Справа в тому, що хлібобулочні вироби відрізняються цікавою властивістю: вони швидко вбирають зайві аромати, передають Патріоти України.
Викладати цей продукт у каструлю з рисом потрібно в тому випадку, коли кулінар відчуває, що каша підгоряє. Зазвичай такий неприємний процес відбувається, коли вода повністю випарувалася раніше.
Хліб повинен перебувати на рисі в каструлі приблизно 5-10 хвилин. Після цього батон можна забирати, а страву – викладати на тарілку. При цьому не треба намагатися «відклеїти» від дна посуду рисинки, що сильно пригоріли: вживати їх не варто.
За рахунок білого хліба страва перестане бути джерелом неприємного запаху. Швидко піде і горілий присмак. Таким чином, використання скибочки батона допомагає врятувати рисову кашу, що пригоріла.
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...