Картопля не дарма є найпопулярнішим овочем. У ньому багато вітамінів С, В, а також корисних мікроелементів та мінералів, передають Патріоти України.
Також коренеплід вважається гарним джерелом клітковини та білка.
Але при цьому треба враховувати, що корисні властивості цього продукту залежать від способу його приготування.
Медики наполягають на тому, що необхідно відмовитися від смаження овочів. У цьому випадку всі корисні елементи йдуть, а калорійність зростає майже вдвічі.
Крім цього, при смаженні рослинна олія виділяє шкідливі канцерогени, які негативно позначаються на нервовій системі і навіть здатні збільшити ризик розвитку раку.
Більшість із нас знають ці всі факти, та, на жаль, не надто задумуються над тим, щоб врахувати їх та змінити своє меню. Але також значний відсоток людей відповідально ставляться до свого здоров’я, та дослухаються до застережень лікарів.
Не варто також їсти пюре з картоплі. Особливо людям, хворим на діабет варто утриматись від частого споживання цієї страви. Цей улюблений багатьма гарнір також вважається дуже шкідливим. Пов’язано це з тим, що харчові волокна при розтиранні руйнуються і звільняють крохмаль, здатний викликати стрибок цукру.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...