
Щоденне вживання кефіру може мати як позитивний, так і потенційно негативний вплив на організм — усе залежить від індивідуальних особливостей, кількості кефіру та стану здоров’я. Ось основні зміни, які можуть відбуватися з організмом, передають Патріоти України
Кефір містить пробіотики — корисні бактерії, які підтримують мікрофлору кишечника. Це сприяє:
Здоровий кишечник = сильна імунна система. Пробіотики допомагають організму боротися з патогенами та запальними процесами.
Збалансована мікрофлора сприяє зменшенню шкірних висипів, таких як акне чи дерматит, особливо якщо проблеми були пов’язані з дисбіозом кишечника.
Кефір — багатий на кальцій, що корисно для кісток і зубів. Також у ньому є повноцінні білки, які легко засвоюються.
Підійде для тих, хто хоче зменшити вагу — кефір створює відчуття ситості та водночас містить мало калорій.
Деякі люди мають проблеми з перетравленням молочних продуктів — це може викликати здуття, болі в животі, діарею.
Кефір — кисломолочний продукт, тож при гастриті з підвищеною кислотністю або виразці його варто вживати з обережністю.
Якщо не звикли до пробіотиків, на початку може виникнути легке здуття або дискомфорт — це тимчасове явище.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...